Detekcija eksploziva i narkotika

Prijenosni uređaji za otkrivanje eksploziva i narkotika

Kada je sigurnost ugrožena, potrebne su vam informacije brzo. Prijenosni kemijski analizatori Thermo Scientific ™ i Flir daju brzu, terensku identifikaciju nepoznatih kemikalija, eksploziva  i narkotika. Ovi robusni i prikladni instrumenti daju snagu Raman i FTIR spektroskopije izravno u zonu opasnosti i pružaju CBRN timovima podatke za brze reakcije.

Kad je vrijeme kritično, a jedina je opcija za identifikaciju eksploziva, tehničari za zbrinjavanje eksploziva, otpada i policijske organizacije diljem svijeta oslanjaju se na naše prijenosne kemijske analizatore za točnost, brzinu i izdržljivost.

 

Identifikacija ilegalnih droga

 

Brzo identificirajte ilegalne droge uključujući narkotike, sintetičke droge, agense i materijale za prekursore u jednom testu. Thermo Scientific ™ TruNarc ™ ručni analizator narkotika, koji koristi policija, carinski agenti i osoblje za provedbu zakona radi brže analize sumnjivih nedopuštenih lijekova, osigurava nerazornu analizu kako bi sačuvali dokazi.

TruNarc™ Handheld Narcotics Analyzer
TruNarc™ Handheld Narcotics Analyzer
Fido X3
Fido X3

 Thermo Scientific™ Gemini™
Thermo Scientific™ Gemini™

Identifikacija eksploziva

Thermo Scientific ™ Gemini ™

Odmah prepoznajte eksplozive, prekursore i improvizirane eksplozivne naprave pomoću Thermo Scientific ™ Raman i FTIR ručnih analizatora kemijske identifikacije. Sada nudimo Thermo Scientific ™ Gemini ™, prvi svjetski i jedini handheld analizator koji kombinira FTIR i Raman spektroskopiju u jedan integrirani instrument za komplementarna i potvrđena ispitivanja na terenu.

Fido X-Series

Fido X-Series detektori tragova eksploziva  (ETD) imaju tehnologiju otkrivanja TrueTrace® FLIR za otkrivanje širokog raspona eksploziva s najboljom osjetljivošću u klasi. Oni su jednostavni za korištenje i ubrzavanje donošenja odluka za vojsku i policiju.

 

 

Fido X80 Desktop Trace Detector

 

FLIR Fido X80 je stolni detektor koji se koristi za analizu osobnih predmeta, paketa, tereta, kože, vozila i drugih površina za eksplozive i narkotike. Donosi najnižu stopu lažne identifikacije u industriji, nudi proširivost za rješavanje budućih prijetnji bez utjecaja na osjetljivost ili lažni alarm.

Fido X80 Desktop Trace Detector
Fido X80 Desktop Trace Detector