FT-IR

Želite li postići kvalitativnu i kvantitativnu analizu širokog raspona organskih i anorganskih uzoraka u akademskim, analitičkim, QC / QA i forenzičkim laboratorijima odlučite se za FTIR spektrometar. FTIR se često koristi za ispitivanje polimera i u farmaceutskim analizama, ali tehnika nudi gotovo neograničenu primjenu.

 

 

Stolni instrumenti

Upotrijebite naše FTIR spektrometere kako biste brzo i maksimalno sami riješili svoje analitičke izazove. Naši instrumenti olakšavaju prikupljanje laboratorijskih podataka, a istovremeno pružaju precizne i kvalitetne rezultate čak i na najmanjim uzorcima.

 

                           
                            

 Mikroskopi

Upotrijebite naše infracrvene mikroskope kako biste karakterizirali mikro uzorke za kontrolu kvalitete, analitička ispitivanja ili istraživanja (u farmaceutskim proizvodima, polimerima, pakiranju, premazima, kemikalijama ili tekstilima)

 

 Ručni instrumenti

Identificirajte eksplozive, opasne tvari ili nepoznate kemikalije na terenu pomoću naših ručnih FT-IR analizatora. Lagani i kompaktni, idealni su za one koji prvi i svaki put trebaju brze i precizne podatke na mjestu katastrofe ili u hitnim situacijama.

 

                                  

Ft-IR