Opasne kemikalije (TIC i CWA)

Thermo Scientific ™ Gemini ™

Odmah prepoznajte eksplozive, prekursore i improvizirane eksplozivne naprave pomoću Thermo Scientific ™ Raman i FTIR ručnih analizatora kemijske identifikacije. Sada nudimo Thermo Scientific ™ Gemini ™, prvi svjetski i jedini handheld analizator koji kombinira FTIR i Raman spektroskopiju u jedan integrirani instrument za komplementarna i potvrđena ispitivanja na terenu.

 Gemini-Yellow-Chem-Suit.tif-650
 GDA-First Response

Gas Detector Array GDA

Prijenosni detektor za jedinice za brzi odgovor koji nude otkrivanje i identifikaciju kemijskih opasnih plinova u roku od sekunde

Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj patentiranoj kombinaciji različitih senzora, GDA-FR može detektirati i identificirati vrlo širok spektar kemijskih tvari u rasponu ppm – ppb.

GDA-FR sadrži kombinaciju različitih senzora: spektrometra ion mobilnosti (IMS), detektora foto ionizacije (PID), dva poluvodička plinska senzora (MOS) i elektrokemijske ćelije (EC).

M908

M908 ™ je posebno projektiran za vaše najvažnije vremenski-kritične misije. Prvi ručni alat na svijetu koji koristi visokotlačni maseni spektrometar (HPMS), M908 pruža civilnim, saveznim i vojnim jedinicama jedinstvene mogućnosti analize za široku lepezu kemijskih sredstava za ratovanje (CWA), toksičnih industrijskih kemikalija (TIC), toksičnih industrijskih materijala (TIM) i prekursora. Teži samo 2.0 kg (4.4 lbs), M908 je lagan i lagan alat usmjeren na vaše prioritetne kemijske prijetnje.

 m908
 

Griffin™ G400-Series Mobile GC/MS

Griffin G400-serija GC / MS uređaja nude laboratorijsku kemijsku identifikaciju u kompaktnim paketima spremnim za vanjski rad. Nudi jednostavne alarme za prijetnje, kompletne analitičke alate za stručne korisnike i širok raspon alata za uzorkovanje bez premca, ti sustavi s visokim performansama nude neusporedivu fleksibilnost i učinkovitost.

Griffin™ G510 Person-Portable GC/MS

Griffin G510 osobni prijenosni GC / MS je kemijski detektor sljedeće generacije i identifikator za vojne, civilne i ekološke respondere. Omogućava vam analizu krutih, tekućih i plinovitih uzoraka na njihovom mjestu nastanka i potpuno je samostojeći. Ovaj revolucionarni alat za kemijsku analizu donosi svestranost i pouzdanost na mjesto djelovanja.

 FLIR-Griffin-G510-series