Detekcija biološki opasnih tvari

U širokoj službi širom svijeta, FILR IBAC proizvodi se koriste za sakupljanje i otkrivanje svih četiriju kategorija bioloških prijetnji (spore, virusi, stanični i proteinski toksini) u koncentracijama ispod ili ispod industrijskih ciljeva. Rezultati su jednostavni, brzi i točni – možete se osloniti na ove proizvode kada je vjerojatnost napadaja biološkog agensa visoka.

Opis

IBAC 2 je analizator  zraka koji kontinuirano osigurava rano upozorenje na prisutnost bioloških prijetnji iz aerosola. Sustav kombinira značajke triggera i skupljanja uzoraka u jedan integrirani sustav koji služi kao “pametni” sakupljač. Umjesto slučajnog ili kontinuiranog uzorkovanja zraka na površinu za prikupljanje, sustav će pokrenuti kolektor samo kada postoji velika vjerojatnost prisutnosti biološkog sredstva. To uvelike smanjuje troškove potrošnog materijala i broj uzoraka za obradu i identifikaciju.

IBAC 2 olakšava pravovremeno sprečavanje, tretman i sanaciju koncentriranih razina bioloških aerosola. Mogući agensi koji se oslobađaju u napadu pri bio-prijetnji mogu uključivati ​​bakterijske spore (kao što je B. anthracis, koji uzrokuje antraks), bakterije (poput Y. pestis, koji uzrokuju kugu), virusa (poput velikih boginja) i toksina (poput ricina).

Minimalni trening je potreban za rad IBAC-a 2. Može funkcionirati kao samostalna jedinica, što znači da operater jednostavno postavlja senzor na mjesto interesa, uključi napajanje i ostavlja da samostalno nadzire signal za bio-alarm. Alternativno, IBAC 2 može djelovati kao dio mrežne konfiguracije da bi formirao “prvi stup” sigurnosti sustava zraka. Komunikacija i odgovor mogu se upravljati kroz postojeće sustave upravljanja ili neovisnu mrežu.

Brošure i tehničke specifikacije

IBAC 2 data sheet

Aplikacije