Laboratorijska oprema

Izvrsne performanse i pouzdanost

Najpametnija laboratorijska rješenja su ona na koja nikada ne morate razmišljati – jer morate biti usredotočeni na svoje istraživanje i analize. U pametnom laboratoriju imate puni raspon laboratorijske opreme i potrošnog materijala potrebnih za postizanje ciljeva za različite primjene.

Fisherbrand lab essentials katalog

BATHS , CENTRIFUGATION , CHROMATOGRAPHY , CRYOGENICS , ELECTROCHEMISTRY , ELECTROPHORESIS , FILTRATION , GLASSWARE AND PLASTICWARE, HOMOGENISATION , LAB ESSENTIALS , LIQUID HANDLING , MICROSCOPY  ,MIXING, STIRRING AND HEATING , PUMPS , SAFETY , SAMPLING AND STORAGE, WATER PURIFICATION , WEIGHING

 

Vodene kupelji, cirkulatori i chilleri

Ostvarite precizne temperature koje su vam potrebne za vaše aplikacije sa hlađenjem i grijanjem uz sveobuhvatan portfolio proizvoda za kontrolu temperature, uključujući vodene kupke, cirkulatore, chillere.

Brošura: Vodene kupelji, cirkulatori i chilleri

Katalog Thermo Scientific Orion laboratorijske opreme

thermo-scientific-orion-laboratory-products-catalog
thermo-scientific-orion-laboratory-products-catalog

pH i elektrokemija

Naš portfelj pH metara, elektroda, otopina i pribora za pH, koncentraciju iona (ISE), vodljivost, otopljeni kisik i analizu temperature dizajnirani su za izradu rutinskih i pouzdanih mjerenja u analizi vode i tekućina.

Peak Scientific generatori plinova

Peak Scientific vam nudi praktičnu i ekonomičnu alternativu

plinskim cilindrima ili skupnom skladištenju laboratorijskog plina.

Tradicionalni izvori plina, na primjer dušik ili vodik generiraju se pomoću generatora plinova što smanjuje troškove što u konačnici utječe na dobit samog laboratorija.

 

Katalog Peak Scientific generatora

Peak Scientific
Peak Scientific