Fido X80 Desktop Trace Detector

Detektor eksploziva i narkotika

FLIR Fido X80 (bivši Griffin 844) je stolni detektor koji se koristi za analizu osobnih stvari, paketa, tereta, kože, vozila i drugih površina za eksplozive i narkotike. Donosi znatno nižu stopu lažnog alarma od ostalih uređaja, nudi mogućnost proširenja za rješavanje budućih prijetnji bez utjecaja na osjetljivost.

 

Opis

Značajno niža stopa lažnog alarma

Izgrađen je pomoću FLIR-ove tehnologije masene spektrometrije (MS), Fido X80 pruža mnogo veću razlučivost u usporedbi s postojećom tehnologijom (IMS), što rezultira poboljšanom kemijskom selektivnošću. Kao rezultat toga, Fido X80 donosi znatno niže stope lažnih alarma, pružajući sigurnost službenicima sigurnosti da samo otkrivaju prave prijetnje.

Proširiva knjižnica

Fido X80 obavlja detekciju dvostrukog načina za niz aktualnih prijetnji, uključujući vojne, komercijalne i homemade eksplozive, kao i uobičajene zlouporabe narkotika, lijekova i sintetičkih droga. FLIR proširiva knjižnica dopušta da se nove prijetnje dodaju u knjižnicu bez utjecaja na osjetljivost ili lažne stope alarma. Ažuriranja knjižnice nude se kad postanu dostupna, pružajući korisnicima rješenje koje se bori za budućnost koja rješava nove prijetnje.

Maksimalna operativna dostupnost

FLIR-ova aplikacija GSS Touch ™ zasnovana na izborniku eliminira tumačenje podataka i pojednostavljuje radnje. Inovativni dizajn sustava Fido X80 osigurava brzo i pouzdano čišćenje i smanjuje održavanje kako bi se povećala operativna dostupnost. Koristi ne-radioaktivni ionizacijski izvor kako bi se uklonili povezani troškovi i logistika.

Brošure i tehničke specifikacije

Fido X80 Datasheet – English