Fido X2 and X3 Ultra-Lightweight Explosives Trace Detectors

Identificira vojne, komercijalne, homemade i tekuće eksplozivne prijetnje po klasama prikupljenim od površina (čestica) i bočica (pare). S magnezijskim kućištem i brtvljenjem protiv prskanja, njegov je robusni dizajn u skladu s rigoroznim specifikacijama MIL-STD-810G i IP54.

Opis

Fido® X2 Fido X2 je ultra lagani detektor eksploziva u tragovima (ETD). Sadrži FLIR-ovu vlastitu tehnologiju TrueTrace® za otkrivanje širokog raspona kemikalija koje se koriste pri proizvodnji domaćih, komercijalnih i vojnih eksploziva s najboljom osjetljivošću u klasi. Upiti na zaslonu brzo upućuju korisnike na rad
Fido® X3 Explosives Trace Detector Ima tehnologiju detekcije FLIR TrueTrace® za prepoznavanje vojnih, komercijalnih, domaćih i tekućih eksplozivnih prijetnji po klasama prikupljenim s površina (čestica) i iz boce (pare). S magnezijskim kućištem i brtvljenjem protiv prskanja, njegov je robusni dizajn u skladu s rigoroznim specifikacijama MIL-STD-810G i IP54. Ima bateriju koja traje do osam sati. S čišćenjem mjerenim u sekundama, operatori provode više vremena u uzimanju uzoraka uz manje vremena čekanja.

Brošure i tehničke specifikacije

Fido X2 Datasheet – English

Fido X3 Explosives Trace Detector data sheet

A Closer Look TrueTrace

A Closer Look Bulk vs Trace TrueTrace

Korisni linkovi

FLIR Explosives Service and Support Portal