TruNarc™ Handheld Narcotics Analyzer

Globalni problem droga raste, uz trgovinu methom, heroinom i prijetnjama poput fentanila i karfentanila, koji utječu na zajednice širom svijeta. Dužnosnici za provedbu zakona trebaju brzo identificirati sumnjive narkotike na terenu kako bi pomogli u održavanju droge i trgovaca drogama, izvan ulica. Sada s proširenom v1.7 knjižnicom, Thermo Scientific ™ TruNarc ™ Handheld analizator narkotika omogućava časnicima, graničnom nadzoru i drugom osoblju da skenira više od 415 sumnjivih nezakonitih tvari u jednom, definitivnom testu.

Opis

Jedan test, više narkotika

Identificira gotovo 250 najčešćih ilegalnih narkotika u jednom testu, štedi vrijeme i novac.

Jednostavan za korištenje

Jedan test za više kontroliranih tvari daje jasne, konačne rezultate za vjerojatnu identifikaciju bez interpretacije korisnika.

Snažna sposobnost analize

Analizirati ključne narkotike kao i zajedničke agense, prekursore i nove prijetnje kao što su fentanil, brojne fentanilne spojeve uključujući karfentanil, analoge tipičnih uličnih fentanila, farmaceutske varijante (Alfentanil i Sufentanil), kao i 2 fentanil prekursora, NPP i ANPP.

Nerazorno uzorkovanje

Skenirajte izravno kroz plastiku ili staklo za većinu uzoraka kako biste smanjili kontaminaciju, smanjili izloženost i sačuvali dokaze.

Automatizirano pohranjivanje podataka i generiranje izvješća

TruNarc Admin bilježi sve rezultate skeniranja i samokontrole kako bi pomogao u podizanju tužbe.

Reachback podrška

Spektralna analiza dostupna od strane osoblja.

Brošure i tehničke specifikacije

 

 

Aplikacije

 

 

Korisni linkovi