Raman

 

 

Stolni instrumenti

Brzo prepoznajte nedostatke čak i ako ih ne možete vidjeti. Pomoću Thermo Scientific DXR obitelji instrumenata možete koristiti Ramanovu spektroskopiju ne gubeći vrijeme na čekanje stručnjaka za postavljanje instrumenta i prikupljanje podataka; ostanite usredotočeni na vaše istraživanje i rezultate.

 

 
   

 

Mikroskopi

Usredotočite se na posao koji trebate raditi umjesto na alate koje upotrebljavate za to. Bez žrtvovanja performansi raman mikroskop je pouzdan i jednostavan za korištenje instrumenta s tzv. točkom i pucanjem koji daje efinasno rezultate istraživanja. S laserima, filterima i rešetkama koje mogu zamijeniti korisnici, Raman instrumenti spremni su zadovoljiti zahtjeve zauzetih laboratorija u akademskoj zajednici, industriji i farmaciji.

 

Ručni instrumenti

Raman prijenosni instrumenti pružaju pouzdanu provjeru identiteta materijala kroz zapečaćenu ambalažu u sekundama, točno na mjestu gdje je to potrebno.  Brzo i precizno identificiranje materijala u opasnim okruženjima ili teško dostupnim mjestima, skladištima i pogonima.

 

                                 truscan rm

Raman