FT-IR stolni instrumenti

Rješavajte analitičke izazove jednostavnim korištenjem Thermo Scientific ™ Nicolet ™ iS ™ serije  FT-IR spektrometra s ugrađenim priborom i integriranim softverom čineći ga radnom stanicom za analizu materijala u cjelini – od vašeg zauzetog laboratorija do proizvodnog pogona u skladištu.

 

 

Kategorija: Oznake , , , , , , , ,

Opis

Nicolet iS5

Kombiniranjem kompaktne veličine, pristupačne cijene i vrhunske učinkovitosti Thermo Scientific™ Nicolet iS5 FT-IR spektrometar nudi savršene performanse, prilagodbu i vrijednost za spektrometar ulazne razine. To je idealan spektrometar za testiranje proizvoda i identifikaciju materijala za industrijske, državne i akademske laboratorije širom svijeta.

 

 

Trajni dizajn

Dizajniran je kako bi osigurao nesmetani rad u najzahtjevnijim okruženjima. Optika na polju dokazana u čvrstom okviru od legure magnezija. Termalno kontrolirani diodni laser osigurava godine bezbrižnog korištenja. Dijelovi dostupni korisnicima smanjuju troškove servisa. Podnosi širok raspon temperatura i vlažnosti. Dizajn je razmatrao vibracije, elektromagnetske smetnje (EMI), prašinu i nagib. Konstrukcija od legure magnezija daje izvrsne mehaničke osobine krutosti, dobra toplinska svojstva,vibracijsku amortizaciju i smanjenu težinu

 

 

Jednostavno održavanje

Zamjena IR izvora ili desikanta u vašem spektrometru ne zahtijeva servisni poziv ili čak otvaranje instrumenta.

 

 

 

 

 

 

 

Nicolet iS10

Uzorite i riješite najteže analitičke izazove s minimalnim vremenskim ulaganjem  i često samo jednim klikom. Samo učitajte uzorak, generirajte spektar i pritisnite print.

Lagano prikupljanje laboratorijskih podataka, kombinirajući naprednu tehnologiju i jednostavan rad za kvalitetnu izvedbu.

Dosljedna, svakodnevna izvedba

Hardver i softver za testiranje instrumenta po ASTM ™ E1421 metode pomoću Schott NG-11 i NIST ™ standarda, koji se nalaze u ugrađenom motoriziranom kotaču. Štiti instrument iz vlage i para otapala. Uklanja pogrešku prilikom nagiba i smicanja, te automatski podešava instrument za najbolju propusnost i osigurava brzinu analize za istraživanje ili probira u stvarnom vremenu

 

Robusnost

Otporan na kemijske pare i vlagu, potpuno zaštićena optika. Uključuje petogodišnje jamstvo za dijamantni HATR kristal Thermo Scientific ™ Smart iTR ™ ATR. Integrirani kalibracijski kotač s NG-11 i NIST standardima, te polistirenskim filmom-serijaliziran. Kvaliteta i niska cijena vlasništva – zajamčena

 

 

Nicolet iS50

Dizajniran je za veliku fleksibilanost, Nicolet iS50 FT-IR spektrometar može se nadograditi s jednostavne FT-IR klase na potpuno automatizirani multi-spektralni sustav koji može prikupiti spektre od daleko infracrvenog do vidljivog zračenja. Možete koristiti ATR, Raman i NIR modul s dodirom gumba, omogućavajući pristup različitim tehnikama bez ručnog mijenjanja komponenti sustava.

 

Najvažnije značajke

Mogućnost korištenja dualnog izvora zračenja. Polaris ™ dugotrajni IR izvor. Volfram-halogena lampa kao Vis izvor zračenja. Tri detektora za glavni odjeljak uzorka. Visoka rezolucija. Standard za internu provjeru u instrumentu. Standardna zlatna optika (dostupna i aluminijska). Potpuna podrška za postojeće dodatke za snimanje uzoraka. Zasloni za energiju motoriziranog visokog sjaja (standard). Zatvarači za propuhivanje dušikom. Opcionalni motorizirani filteri. Izborni motorizirani polarizator.

 

Dodatne mogućnosti

Ugrađeni dijamantni ATR za srednje i daleko IR zračenje  Automatski izmjenjivač razdvajanja zračenja (beamsplitter) (ABX).

Dodatni pribor za Raman spektrometriju, NIR modul s integriranom sferom i svjetlovodnom optičkom probom, TGA-IR pribor, GC-IR modul

 

 

 

 

Brošure i Tehničke specifikacije

 

Brošure

Tehnički linkovi

 

Aplikacije

 

 

Korisni linkovi

     FTIR Spectroscopy Academy

OMNIC Specta Software Application Videos for FTIR & Raman

OMNIC FTIR Software Training Videos

Molecular Spectroscopy Webinars

Producing Polymers and Plastics Blog