Isotope Ratio Mass Spectrometry (IRMS)

Desetljećima su inovativni maseni spektrometri za određivanje izotoponog omjera  Thermo Scientific pomogli geoznanstvenicima da dobiju nove uvide u primjenu analize omjera izotopa u znanosti o Zemlji i okolišu, omogućujući im da poduzmu pionirska otkrića i prevladaju teške analitičke izazove. IRMS također je pomogao laboratorijima u području hrane i doping analize, pružajući pouzdane analitičke rezultate.

IRMS instrumenti:

Gas Isotope Ratio Mass Spectometry Izmjerite izotopne potpise s izuzetnom preciznošću i osjetljivošću da biste pružili jedinstven uvid u povijest i podrijetlo spojeva.
Noble Gas Mass Spectrometry Odaberite iz našeg jedinstvenog portfelja noble gas masenih spektrometara da bi dobili pouzdane analitičke rezultate na polju geokronologije, datiranja i termokronologije
High Resolution Inductively Coupled Plasma Mass Spectrometry (HR-ICP-MS) Izuzetno uklanjanje interferencija za ultra-osjetljive, pouzdane analize s više elemenata na razinama u tragovima, čak i bez pripreme uzoraka.
Multicollector ICP-MS and Thermal Ioniziation Mass Spectrometry (TIMS) Izvršite preciznu i točnu analizu omjera izotopa u širokom broju uzoraka.