ICP-MS

Napredni i sveobuhvatni portfelj ICP-MS

Naša inovativna ICP-MS rješenja dizajnirana su kako bi zadovoljila potrebe različitih laboratorija, od visokokvalitetnih rutinskih do najsuvremenijih istraživačkih. ICP-MS rješenja osiguravaju napredne performanse za pouzdanu i točnu generaciju podataka, te jednostavan i intuitivan tijek rada za jednostavnu upotrebu. ICP-MS instrumenti omogućuju vam da sada radite pametnije i budete spremniji za buduće izazove.

Skupine :

Single Quadrupole ICP-MS Ukupna elementarna analiza, s visokom osjetljivošću (od ppt do ppm), ovaj kompaktni sustav omogućuje brzu detekciju elemenata u tragovima.
Triple Quadrupole ICP-MS:

Napredno uklanjanje interferencija za nevjerojatnu točnost, čak i u izazovnim analitičkim aplikacijama, u kombinaciji s jednostavnom upotrebom.

Thermo Scientific iCAP TQs ICP-MS omogućava napredno uklanjanje interferencija  kojom se ostvaruje iznimna detekcija elementarnih onečišćenja u najzahtjevnijim matricama.

High Resolution ICP-MS Izuzetno uklanjanje interferencija za ultra-osjetljive uzorke, pouzdane analize s više elemenata u tragovima, čak i bez dodatne pripreme uzoraka.
Multicollector ICP-MS Izvršite preciznu i točnu analizu omjera izotopa na širokom broju uzoraka.

Otkrijte pravi ICP-MS sustav za Vaš laboratorij: