ICP-MS

Napredni i sveobuhvatni portfelj ICP-MS

Naša inovativna  ICP-MS rješenja dizajnirana su kako bi zadovoljila potrebe svih laboratorija, od visokokvalitetnih i rutinskih do najsuvremenijih istraživačkih objekata. Uz napredne performanse za pouzdanu i točnu generaciju podataka te jednostavne i intuitivne tijekove rada za jednostavnu upotrebu, naši ICP-MS instrumenti omogućuju vam da sada radite pametnije i budete spremni za buduće izazove.

Skupine :

Single Quadrupole ICP-MS Ukupna elementarna analiza na razinama od ppt do ppm-a, ovaj kompaktni, benchtop sustav omogućuje brzu, vrlo osjetljivu detekciju elemenata u tragovima.

Triple Quadrupole ICP-MS:

Napredno uklanjanje interferencija za nevjerojatnu točnost čak i u izazovnim analitičkim aplikacijama, u kombinaciji s jednostavnom upotrebom.

Thermo Scientific iCAP TQs ICP-MS pruža poboljšane sposobnosti uklanjanja smetnji za poboljšanu detekciju elementarnih nečistoća u najzahtjevnijim matricama.

High Resolution ICP-MS Izuzetno uklanjanje interferencija za ultra-osjetljive, pouzdane analize s više elemenata na razinama u tragovima, čak i bez pripreme uzoraka.
Multicollector ICP-MS Izvršite preciznu i točnu analizu omjera izotopa u širokom broju uzoraka.

Otkrijte pravi ICP-MS sustav za Vaš laboratorij: