LC autosampleri

Brzo, reproducibilno injektiranje uz minimalni carryover

Ovi inovativni i pažljivo osmišljeni autosampleri osiguravaju pouzdano, precizno i točno injektiranje od nanolitra do mililitara volumena uzorka. Podržavaju širok raspon formata i protoka uzoraka. Izaberite između Rapid Separation, nano, capillary, micro, Standard i više različitih autosamplera.

UltiMate™ 3000 WPS-3000RS/TRS Rapid Separation Well Plate Autosamplers
Autosampler za UltiMate 3000

Vanquish Charger

Vanquish UHPLC sistem s Charger modulom

 

 

 

 

 

  

 

 
 

Vanquish Split autosampleri

Postignite povjerenje u vrhunsku identifikaciju i kvantifikaciju s maksimalnom preciznošću injektiranja i velikog kapaciteta uzoraka uz visoku propusnost.

Vanquish Charger modul

Povećajte kapacitet uzoraka za izvanredan rad bez nadzora. Ovaj inteligentni robotizirani modul automatizira unošenje uzoraka u Vanquish UHPLC sistem.

Autosampleri za UltiMate 3000 sisteme

Autosampleri za UltiMate 3000 osiguravaju pouzdana, precizna i točna injektiranja od nL do mL volumena uzorka, podržavajući tlak do 125 MPa (18,130 psi) za UHPLC i HPLC aplikacije. Upravljaju rasponom protoka od nano / kapilarnog do mikro te od analitičkog do polupreparativnog. Osim jedinstvenih UHPLC autosamplera, namjenski autosampleri su dostupni za biokromatografska odvajanja, elektrokemijsku detekciju, kao i frakcioniranje u rasponu volumena od μL do mL.

Vanquish UHPLC System: Introduce the Sample