GC dodaci i potrošni materijal

Kvalitetni dodaci te GC kolone i potrošni materijal osiguravaju uspjeh

TRACE 1310 pomoćna pećnica

Ova pećnica velikog kapaciteta, sa sposobnošću držanja više ventila i kolona omogućuje korištenje do četiri konvencionalna detektora istovremeno.

TRACE 1310 Auxiliary Oven
TRACE 1310 Auxiliary Oven

Sistemi za derivatizaciju uzorka

Izvršite zagrijavanje, miješanje i isparavanje u jednom sustavu  za provođenje derivatizacije i drugih malih reakcija s pouzdanošću i lakoćom. Thermo Scientific Reacti-Therm Sample Derivatization System može pomoći kod pripreme uzorka za  plinsku kromatografiju (GC), što često uključuje male reakcije derivatizacije kao što su sililacija, alkilacija i acilacija.

Kolone za plinsku kromatografiju (GC)

Naše kolone predstavljaju skok naprijed u izvedbi, pružajući nizak bleeding i superiornu inertnost. Odaberite iz našeg sveobuhvatnog portfelja Thermo Scientific GC kolona koje udovoljavaju svim vašim analitičkim potrebama i postižu pouzdane, reproducibilne rezultate za Vašu plinsku kromatografiju (GC) i aplikacije plinske kromatografije i masene spektrometrije (GC-MS). Katalog potrošnog materijala za kromatografiju se nalazi ovdje.

 

GC columns
GC kolona

Generatori dušika i vodika (Peak Scientific)

Generatori dušika i vodika koriste se kao izvor plinova za plinsku kromatografiju. Ovi generatori nude jednostavno, pouzdano i praktično riješenje za aplikacije koje koriste vodik kao plin nosioc.

hydrogen-trace-500cc
Peak Scientific generator vodika

 

 

 

Ostali potrošni materijal i rezervni dijelovi

Upute za odabir rezervnih dijelova za Trace 1300 i Trace 1310 (Trace 1300 Series Spare Parts Guide) se nalaze ovdje.

  • GC lineri
  • GC šprice
  • GC filteri plina
  • GC ferule i konektori