IC dijelovi i potrošni materijal

Inovacije koje s lakoćom odgovaraju današnjim IC izazovima

Otkrijte novu generaciju rješenja supresora i  generatora eluenta dizajniranih za pouzdanu izvedbu i produktivnost. Ovi kvalitetni potrošni materijali pomažu u osiguranju uspjeha IC analiza.

 

Eluent Generator Cartridges Naši catridgei elektrolitički proizvode visoko čiste eluense hidroksida, karbonata i metansulfonske kiseline za izokratne i gradijentne aplikacije. Pomoću Thermo Scientific ™ Dionex ™ ReagentFree™ ionske kromatografije (RFIC ™) jednostavno dodajte vodu kako biste postigli vrhunske rezultate.
IC Eluent Regeneration (ER) Consumables Naš RFIC-ER koristi supresor za rekonstituiranje početnog eluenta tako da jedna boca od 4 L eluenta traje do četiri tjedna.
Eluent Concentrates Naši ready-to-dilute koncentrati za eluiranje prikladni su, brz i pouzdan način za pripremu eluensa za analize aniona ili kationa.
IC and RFIC Suppressors Naši supresori nove generacije uklanjaju vodljive ione iz eluensa kako bi se povećao signal analita, čime se smanjuje pozadinski signal i šum, te se omogućava maksimalna osjetljivost i najniže moguće granice detekcije za određivanje anorganskih analita pomoću detekcije vodljivosti.
IC Standards and Reagents Nudimo razne reagense i koncentrate za Vaše potrebe za ionskom kromatografijom.
IC Consumable Bundles Za praktičnost narudžbe nudimo unaprijed sastavljene pakete s kolonama i srodnim potrošnim materijalima koji su Vam potrebni za naše IC sustave.

Kvalitetni dodaci i potrošni materijal dizajnirani kako bi se osigurao uspjeh u primjeni Vašeg IC sustava

Dodaci za Opis
AS-AP Autosampler Dodatak za mjerenje vodljivosti i pH uzorka, viale, boce, sample-loope i drugi pribor dostupni su za Thermo Scientific ™ Dionex AS-AP autosampler.
AS-DV Autosampler Kit za simultano injektiranje, ventile, viale, setovi za preventivno održavanje i ostali dodaci za Thermo Scientific ™ Dionex AS-DV autosampler.
AS-HV Autosampler Ventili, pumpe za uzorke, stalci za viale i ostali pribor za Thermo Scientific ™ Dionex AS-HV autosampler.
IC Column Compartment Dodatni pribor i dijelovi za automatizaciju, izmjenjivači topline, ventili, cijevi, održavanje i rezervni dijelovi dostupni su za vaš Dionex IC odjeljak za kolone.
IC Postcolumn Kontrolor, organizator, reakcijske zavojnice, setovi za automatizaciju, i ostali pribor dostupan za Thermo Scientific ™ Dionex ™ PC10 Postcolumn Delivery System.
Eluent Generator Uključuju Reagent-Free™ regulatore, online sustave za pročišćavanje vode i kontinuirano regenerirane trap-kolone dizajnirane za RFIC-EG ™ sustave.
IC Suppressor Uređaj za uklanjanje karbonata, srodni proizvodi za uklanjanje ugljičnog dioksida iz protoka eluenta i drugi setovi koji se koriste s Dionex IC supresorima.
IC Detector Odgovarajuće zamjenske lampe, detektorske ćelije, elektrode i drugi dijelovi i setovi za Dionex IC detektore.
IC Pump Pronađite organizatore eluenta, setove za rutinsko održavanje i ostale dijelove i pribor dostupan za pojedinačne i dualne pumpe koje se koriste u Dionex IC sustavima.