Mear Analog Webinar

Mapa nije raspoloživa

Date/Time
Date(s) - 24/03/2021
11:15 am - 12:15 pm

Categories


U današnjoj proizvodnji i preradi hrane ekstruzija se nametnula kao tehnologija na koju se rutinski navikne
stvoriti visokokvalitetne, ukusne, atraktivne cijene i, prije svega, sigurne proizvode za ljude i kućne ljubimce.
Početni materijali za procese istiskivanja hrane obično su materijali na bazi škroba ili proteina. Ali sekundarni izvori,
izazovno za rukovanje drugim postupcima, također stvorite dobar sastojak za ekstrudirani prehrambeni proizvod velike vrijednosti.
Među takvim materijalima su tamno brašno, pšenične mekinje ili slomljena riža.
Kako je opseg obrade unutar ekstrudera vrlo širok, a geometrija matrice i vijka je zamjenjiva, postoji
gotovo beskonačan broj proizvoda (u obliku i teksturi) koji se mogu dizajnirati pomoću moderne opreme s dva vijka.
Naknadna obrada ekstrudata, poput sušenja, prženja ili premazivanja, pomaže u postizanju poliranja krajnjeg proizvoda.

 

Pridružite nam se na 45minutnom webinaru o ekstruziji hrane za zamjenu mesnih proizvoda.

Za dodatne informacije o webinaru i prijave pošaljite kontakt podatke na email: ana.kazalac@kobis.hr

Broj prijava nije ograničen i sudjelovanje je besplatno.

 

Možda Vas zanima i ovo