Date/Time
Date(s) - 13/11/2018 - 16/11/2018
12:00 am - 11:59 pm
Categories
Program Drugog Kongresa obuhvatit će aktualne teme iz područja zdravstvene ispravnosti i kvalitete hrane, s naglaskom na učinke na zdravlje ljudi te rasprave o novim tehnologijama, kriznom komuniciranju i upravljanju rizicima, ekološkoj proizvodnji hrane i GMO-u, sustavima upravljanja, ispitivanja, certifikacije i akreditacije, razvoju i primjeni analitičkih metoda, mikrobiološkoj sigurnosti hrane, sigurnosti materijala koji dolaze u kontakt s hranom i vodom za piće, zemljopisnom podrijetlu i patvorenju hrane, prevenciji bolesti i bolestima koje se prenose hranom, zdravstvenom turizmu, trendovima u suplementaciji i dodacima prehrani, internetskoj prodaji hrane te brojnim drugim važnim i srodnim temama.
Polazeći od ključne pretpostavke kako je sigurnost hrane zajednička odgovornost države, proizvođača, distributera, struke, ali i samih potrošača, o stručnim i aktualnim temama u ovome području na ovogodišnjem Kongresu govorit će vrhunski predavači i sugovornici. Sudeći prema odazivu na Prvi Kongres, gdje je svoja znanja i iskustva u četiri dana razmijenilo preko 300 sudionika te 20 istaknutih gostujućih predavača iz zemlje i svijeta, na ovogodišnjem izdanju očekujemo još brojnije predavače i stručnjake koji će potaknuti nove rasprave te ponuditi najnovija saznanja o važnim temama u području sigurnosti i kvalitete hrane.
Saznajte više!
Potražite nas na predavanjima u sklopu skupa:
RESOLVING THE FOOD AUTHENTICITY CHALLENGES – USING ADVANCED ISOTOPIC RATIO AND ORBITRAP HIGH RESOLUTION MASS SPECTROMETRY TOOLS IN PRACTICE
Michal Godula, Thermo Fisher Scientific, Prag, Češka