Concentration & Evaporation – SuperVap

Isparavanje otapala / koncentriranje kritični je korak u postupku pripreme uzoraka koji se koriste u kliničkim, prehrambenim, okolišnim, farmaceutskim, kemijskim i biotehnološkim industrijama. Budući da se toliko različitih vrsta uzoraka i otapala, niti jedna tehnika ne može pružiti univerzalno rješenje. Tijekom godina razvijeni su mnogi sustavi isparavanja i koncentracije koji se bave rasponom primjena i raznim tržišnim segmentima. Ovi sustavi temelje se na dušikovom plinu, vakuum pumpi, hladnim zamkama i tehnologijama grijanja.

Kategorija: Oznake: ,

Opis

Automatizirana koncentracija izravno u viale i isparavanje
Sustav SuperVap je automatizirani, samostalni, direct-to-vial koncentrator koji zamjenjuje starije tehnike kao što su KD, ispuhavanje dušiom i vodene kupke. Automatiziranjem procesa ručnog isparavanja i koncentracije, SuperVap sustav ubrzava propusnost uzoraka, smanjuje troškove rada i poboljšava dosljednost vaših rezultata uklanjanjem varijabilnosti inherentnih ručnim postupcima pripremanja uzoraka.

SuperVap koncentrator postavlja novi standard za dosljednost, brzinu i pouzdanost rezultata za automatizirani sustav isparavanja i koncentracije uzoraka. Idealan je za analizu pesticida, herbicida, postojanih organskih onečišćujućih tvari (POPs), PCB-a, PAH-a, farmaceutskih nusproizvoda i nusproizvoda za osobnu njegu, kao i mnogih drugih aplikacija. Programabilni SuperVap koncentrator je suhi, bezvodni koncentrator koji se može predgrijati, kao i programirati rampu do konačne temperature. Automatski osjeti kada se ekstrakt isporučuje na svaku posudu, uključuje i zatim isključuje dušik kada se postigne konačni volumen. Koncentrirani uzorci se zatim automatski prenose izravno u vialu, eliminirajući pogreške koje se javljaju tijekom ručnog prijenosa.

Brošure i tehničke specifikacije

SuperVap Small
Volume.pdf

SuperVap
Direct-to-Vial
Concentrator.pdf

SuperVap 24 Position
Concentrator.pdf