FlashSmart Elemental Analyzer (OEA)

Iskusite krajnju jednostavnost, preciznost i ekonomičnost za kvantifikaciju ugljika, vodika, dušika, sumpora i kisika. Desetljeća iskustva u kombinaciji s našom stalnom inovacijom u razvijanju organskih elementarnih analizatora (OEA) doprinijeli su dizajnu Thermo Scientific FlashSmart Elemental Analyzera. Pružanje brzog, pouzdanog i preciznog analitičkog rješenja za cijeli niz industrijskih grana, ova niz fleksibilnih i podesivih analizatora koristi globalno prepoznatu tehniku koju podržavaju službene organizacije širom svijeta.

Uklonite rizik – prebacite se s helija na argon

S globalnim nestašicama helija i kasnijim povećanjem troškova, osigurajte da vaš laboratorij može nastaviti analizirati dušik i ugljik tako što će prebaciti na Argon.

Opis

FlashSmart™ CHNS/O Pružanje pouzdanog, brzog, preciznog analitičkog rješenja za 24-satni rad, ovaj niz fleksibilnih, prilagodljivih analizatora koristi globalno prepoznatu tehniku koju su odobrile službene organizacije diljem svijeta. Ovaj sustav pruža krajnju jednostavnost, preciznost i ekonomičnost za bilo koji laboratorij koji zahtijeva kvantifikaciju ugljika, vodika, dušika, sumpora i kisika.
FlashSmart™ N/Protein Odredite koncentraciju dušika i relativni sadržaj proteina u svakoj vrsti hrane i pića. FlashSmart ™ N / Protein analizator je neophodan alat za laboratorije za kontrolu kvalitete i istraživanja / razvoj u prehrambenoj industriji koji zahtijevaju precizna i točna određivanja, ograničene cijene po analizi, a 24-satni  rad omogućuje kontinuirano analiziranje čvrstih i tekućih uzoraka.
FlashSmart™ NC/Soil FlashSmart ™ NC analizator omogućuje brzo i precizno određivanje dušika i ugljika u geološkim i poljoprivrednim materijalima kao što su tla, sedimenti ili filtri (materijal čestica dobiven filtracijom vode, rijeke, jezera ili vode iz slavine) i biljaka. Točna određivanja tih dvaju elemenata pružaju detaljne informacije za laboratorije za zaštitu okoliša, agronomiju i morsku biologiju. Prethodnim zakiseljavanjem na tlu ili morskim sedimentima moguće je odrediti TOC (Total Organic Carbon), važne parametre za karakterizaciju geoloških materijala.
FLASH IRMS Elementarni analizator FLASH IRMS koji se koristi u Thermo Scientific ™ sustavu EA IsoLink ™ IRMS-u kombinira dva jednostruka sustava peći, jedan za dinamička flash izgaranja i jedan za pretvorbu pomoću visoke temperature u jedinstveni analizator. Kada se spaja s IRMS-om, ovaj snažan, ali ekonomičan analizator omogućuje skupne izotopne analize N, C, S, H i O organskih i anorganskih materijala kao i vode i drugih tekućina.

Brošure i tehničke bilješke

Brošure:

Tehničke bilješke i napomene:

Aplikacije

OEA Application Compendium

1.       Okoliš

Određivanje CHNS/O, NC, N, TOC u talogu kanalizacije

Određivanje CHNS/O u česticama vode i zraka:

2.       Agronomija,  znanost o moru i geologija

Određivanje dušika, ugljika i sumpora u agronomiji

Određivanje CHNS/O u morskim uzorcima

Točna i precizna analiza sumpora

3.       Hrana

Određivanje proteina u hrani:

Određivanje sumpora u hrani

Karakterizacija hrane i hrane za životinje

4.       Farmaceutika i biotehnologija

Određivanje CHNS/O u karakterizaciji farmaceutskih proizvoda

Određivanje CHN u fluoru-organskim spojevima

Karakterizacija farmaceutskih proizvoda

5.       Kemija i petrokemija

Karakterizacija mazivih ulja

Karakterizacija dizela i biodizela

Petrokemijske aplikacije

Karakterizacija karbonskih vlakana

Karakterizacija grafena

Korisni linkovi

Službene metode