Zero Air Supply

Nudimo sustave za pouzdano uklanjanje ugljičnog monoksida i ugljikovodika iz filtriranog ambijentalnog zraka, kao i sustave koji stvaraju ultra high purity zrak za analitičke i procesne potrebe instrumenata.

Kategorija: Oznaka:

Opis

111iQ Zero Air Supply 111iQ proizvodi zrak bez onečišćivača (zero air) iz okolnog zraka kako bi se omogućio pravilno nuliranje i osigurava čisti zrak za razrjeđivanje za rad analizatora okolnog zraka.
Model 1150 Dual Reactor Pouzdano uklonite ugljični monoksid i ugljikovodike iz filtriranog okolišnog zraka korištenjem dvaju reaktora u seriji, osiguravajući učinkovitu katalitičku konverziju CO i HC u CO2 i H20 na 350 ° C pomoću Thermo Scientific ™ Model 1150 Dual Reactora.
111 Zero Air Supply Generirajte plina bez onečišćivača s praktičnim Thermo Scientific ™ 111 Zero Air Supplyom. Model 111 opskrbljuje zrakom bez onečišćivača (zero air) iz okolnog zraka kako bi se omogućio pravilno nuliranje i osigurao čisti zrak za razrjeđivanje za rad analizatora.
1160 Zero Air Supply Generirajte ultra high purity zero air za potrebe analitičkih i procesnih instrumenata s Thermo Scientific ™ 1160 Zero Air Supply, koji se može konfigurirati za uklanjanje raznih plinova. Osmišljen je za umjeravanje instrumentacije ili kao dovod zraka u analitičkim laboratorijima za pretvaranje zraka iz okoline u zrak bez onečišćivača.

Brošure i tehničke specifikacije

111iQ Zero Air Supply

Model 1150 Dual Reactor

111 Zero Air Supply

1160 Zero Air Supply

Korisni linkovi