Personal and Portable Ambient Gas Monitoring

Naš raspon prijenosnih uređaja za praćenja ambijentalnog zraka uključuje pojedinačne instrumente koji točno mjere različite plinove, kao i instrument koji brzo može detektirati organske i anorganske spojeve u zahtjevnim aplikacijama kao što je praćenje metode 21 i remedijacija.

Opis

MIRAN SapphIRe Portable Ambient Analyzers Precizno izmjerite razne plinove s jednim instrumentom koristeći Thermo Scientific ™ MIRAN SapphIRe prijenosni analizator. Ovi analizatori koriste infracrvenu spektroskopiju za snimanje valnih duljina koja omogućuje izvanredan nadzor jednog i više plinova, kao i identifikaciju nepoznatih spojeva, što čini MIRAN SapphIRe jedan od najsvestranijih sustava za otkrivanje plinova na tržištu danas. Osim toga, nerazorna infracrvena tehnologija znači da možete poslati analizirane uzorke u laboratorij radi daljnje analize.
TVA2020 Toxic Vapor Analyzer Brzo otkrijte fugitivne emisije organskih i anorganskih spojeva za usklađenost s metodom 21, primjene LDAR-a i remedijaciju s ovim laganim, sigurnim prijenosnim detektorom. Thermo Scientific ™ TVA2020 analizator pare može se konfigurirati kao detektor ionizacije plamena (FID) ili  kao dvostruki detektor (FID / PID) kako bi se omogućilo brzo reagiranje. Ključne značajke uključuju smanjeno vrijeme odziva, povećanu korisnost i Bluetooth ™ povezivost.

Brošure i tehničke specifikacije

MIRAN SapphIRe Portable Ambient Analyzers

TVA2020 Toxic Vapor Analyzer

Korisni linkovi