Instant Connect Pulsed Discharge Detector (PDD)

Postignite izvrsnu selektivnost i osjetljivost za detekciju plinova koristeći Thermo Scientific ™ Instant Connect PPD TRACE ™ 1300 Series plinske kromatografe (GC). Ovaj svestrani i samodostatni GC detektor, uključujući elektroničke i pneumatske sklopove potrebne za kontrolu i opskrbu plinom, može se ugraditi na bilo koji TRACE 1300 Series GC, bez obzira na prethodnu konfiguraciju.

Opis

Injektori i detektori Thermo Scientific “Instant Connect” redefiniraju fleksibilnost i korisnost u GC i GC-MS analizi. Za dvije minute, bez posebne obuke ili alata, možete zamijeniti module i preinačiti vaš instrument za određeni tijek rada ili metodu. Ova jedinstvena mogućnost također može omogućiti kontinuirani rad ili dramatično zastoj rada za vrijeme održavanja – samo zamijenite prljave jedinice čistima i vratite se na analizu uzoraka  za nekoliko minuta.

Mogućnosti za proširenje

Za proračunski osjetljive laboratorije, moduli Instant Connect nude fleksibilnost za pokretanje analize s jednokanalnim instrumentom i mogućnost proširenja na konfiguracije s više injektora ili više detektora kako bi se prilagodile novim aplikacijama ili povećanim zahtjevima propusnosti.

Selektivnost i osjetljivost za kritične PDD analize

  • Maximum Temperature: 400°C
  • Linear Dynamic Range: 105
  • MDL: low pg range

Aplikacije

Okoliš

Detekcija nečistoća u zraku

Korisni linkovi

Stranice

Analyte Guru – baza aplikacija

Mobilne i računalne aplikacije