Instant Connect Thermal Conductivity Detector (TCD)

Izuzetna toplinska stabilnost i iznimno brzi odziv uz Thermo Scientific ™ Instant Connect detektor termičke vodljivosti (TCD) za TRACE ™ 1300 GC Series, koji se koristi u širokom rasponu aplikacija s  kapilarnim i pakiranim kolonama. TCD se često koristi kao detektor za opću namjenu za industrijska, petrokemijska i ekološka određivanje nepoznatih uzoraka.

Opis

Injektori i detektori Thermo Scientific “Instant Connect” redefiniraju fleksibilnost i korisnost u GC i GC-MS analizi. Za dvije minute, bez posebne obuke ili alata, možete zamijeniti module i preinačiti vaš instrument za određeni tijek rada ili metodu. Ova jedinstvena mogućnost također može omogućiti kontinuirani rad ili dramatično zastoj rada za vrijeme održavanja – samo zamijenite prljave jedinice čistima i vratite se na analizu uzoraka  za nekoliko minuta.

Opcije za proširenje

Za proračunski osjetljive laboratorije, moduli Instant Connect nude fleksibilnost za pokretanje analize s jednokanalnim instrumentom i mogućnost proširenja na konfiguracije s više injektora ili više detektora kako bi se prilagodile novim aplikacijama ili povećanim zahtjevima propusnosti.

Brzi odgovor, izvanredna osjetljivost

Nedestruktivan prema uzorcima, Instant Connect TCD pruža izvanrednu osjetljivost za vrlo širok raspon GC aplikacija.

Korisni linkovi

Analyte Guru – baza aplikacija

Stranice

Mobilne i računalne aplikacije