Instant Connect Electron Capture Detector (ECD)

Ostvarite izvanrednu selektivnost i osjetljivost za detekciju spojeva s elektronegativnim skupinama u tragovima poput halogenih ugljika, koji se često susreću u izazovnim primjenama u okolišu, hrani i industriji. Mali volumen ćelije i brz odziv čine Thermo Scientific ™ Instant Connect ECD za TRACE ™ 1300 GC  idealnim za standardnu i brzu kromatografiju.

Opis

Injektori i detektori Thermo Scientific “Instant Connect” redefiniraju fleksibilnost i korisnost u GC i GC-MS analizi. Za dvije minute, bez posebne obuke ili alata, možete zamijeniti module i preinačiti vaš instrument za određeni tijek rada ili metodu. Ova jedinstvena mogućnost također može omogućiti kontinuirani rad ili dramatično zastoj rada za vrijeme održavanja – samo zamijenite prljave jedinice čistima i vratite se na analizu uzoraka  za nekoliko minuta.

Mogućnosti za proširenje

Za proračunski osjetljive laboratorije, moduli Instant Connect nude fleksibilnost za pokretanje analize s jednokanalnim instrumentom i mogućnost proširenja na konfiguracije s više injektora ili više detektora kako bi se prilagodile novim aplikacijama ili povećanim zahtjevima propusnosti.

Izvanredna izvedba ECD-a

Instant Connect ECD ima minijaturiziranu ćeliju opremljenu, uklonjivom anodom koja se može čistiti, dizajniranom kako bi se povećala robusnost prema efektu matrice, dok istovremeno jamči brzu detekciju pikova i maksimalnu osjetljivost.

  • MDL: Less than 4.5 fg/s lindane
  • Linear Dynamic Range: Greater than 104 with lindane
  • Radioactive Source: 370 MBq equal to 10 mCi, 63Ni
  • Make-up Gas: Nitrogen or 95% argon / 5% methane
  • IEC: 0 to 500 mL/min makeup in 0.1 steps

 

 

Aplikacije

Okoliš

Određivanje organoklornih pesticida uz pomoć GC-ECD-a

Korisni linkovi

Stranice

Analyte Guru – baza aplikacija

Mobilne i računalne aplikacije