Detekcija radijacije

IdentiFINDER R-serije su lako dostupni ručni instrumenti koji brzo otkrivaju, lociraju i identificiraju izvore zračenja. Ovi proizvodi sadrže Bluetooth, web poslužitelj i GPS tehnologije (odabrani modeli) na vozilu i proizvode brzo vidljiva, zvučna i taktilna upozorenja koja ubrzavaju mjere odgovora. Zajedničko operativno sučelje smanjuje vrijeme i troškove treninga, a istodobno povećava povjerenje korisnika i interoperabilnost između agencija koje koriste FLIR proizvode.

Opis

identiFINDER R100 Robusni FLIR identiFINDER R100 osobni detektor zračenja (PRD) otkriva neposredne prijetnje alarmima kako bi zaštitio one koji reagiraju na bojišnici i ima integriranu Bluetooth® povezivost koja omogućuje situacijsku svijest ispred linije i prema lanca naredbe. r100
identiFINDER R200 Robusni, spektroskopski detektor zračenja s veličinom pagera (SPRD) koji sadrži CsI detektor (7,5% razlučivosti) s novom generacijom tehnologije detektora u čvrstom stanju. U skladu s ANSI N42.32 i ANSI N42.48 normama za identifikaciju gama izvora zračenja. Ovaj proizvod ima dugotrajnu unutarnju punjivu bateriju s dodatnim vanjskim dijelom baterije za produžene terenske situacije i idealan je za svakodnevni rad.
identiFINDER R300 Spektroskopski detektor zračenja visoke rezolucije (SPRD) koji omogućuje detekciju gama i neutrona i punu sposobnost identifikacije pomoću CZT detektora (3,5% razlučivosti). Ima svijetli, transflektični zaslon u boji, Bluetooth®, GPS i  web sučelje. Ovaj proizvod je idealno rješenje za pasivno skeniranje, nošenjem na pojasu.
identiFINDER R400 Najbolji ručni detektori za otkrivanje i identifikaciju zračenja koje možete pronaći. S više od 15.000 uređaja na terenu, identiFINDER R400 je najsigurniji radioizotopni identifikacijski uređaj (RIID). Ovaj proizvod idealno je rješenje za sveobuhvatno mjerenje, reagiranje na hitne slučajeve i praćenje stanja okoliša.
NEW identiFINDER R440 FLIR identiFINDER R440 je lagani uređaj za identifikaciju radioizotopa (RIID) kojim se može upravljati s jednom rukom i koji je IP67 ocijenjen kako bi preživio teške poslove. Ne samo da 2×2 NaI detektor daje osjetljivu i brzu detekciju, već također osigurava točnu identifikaciju tijekom sekundarnog pregleda. Novi EasyFinder ™ način rada od 360 ° ubrzava odlučivanje kako bi vas zaštitio.
identiFINDER R500 Najbrži i najosjetljiviji uređaj za identifikaciju radionuklida (RID) za otkrivanje i identifikaciju izvora zračenja. IdentiFINDER R500 je jednostavan za korištenje jer je moćan. Ovaj proizvod je idealno rješenje za provjere kamiona i tereta, skeniranje velikog područja i za lociranje i prepoznavanje zaštićenih izvora.

Brošure i tehničke specifikacije

identiFINDER R200 Datasheet (English) identiFINDER R300 Data Sheet identiFINDER R400 Data Sheet FLIR identiFINDER R440 Datasheet identiFINDER R500 Data Sheet

Korisni linkovi

FLIR Radiation Service and Support.