Customize your Vacuum Chamber

Kurt J. Lesker

Probajte sami!

On-Demand Webinari

Ostanimo povezani

Pogledajte Webinare!

Identifikacija i kvantifikacija mikroplastike?

FT-IR i Raman mikroskopija

Kontaktirajte nas za cjelokupno rješenje!

NanoDrop Lite Plus Spectrophotometers

Thermo Scientific

Proučite!

Pridružite se Kurt. J. Lesker Webinarima!

Kurt J. Lesker

Pogledaj!

O nama

Dobro došli  na web stranice tvrtke  Kobis d.o.o.!

Kao zastupnici svjetskog lidera Thermo Scientific u području instrumentalne analitičke opreme i programskih rješenja nudimo individualni pristup svakom korisniku. Tvrtka je u vlasništvu tvrtke Kobis d.o.o. koja  od 1990 godine pruža prodajne, servisne i savjetodavne usluge na području Republike Slovenije, a od 2010. proširujemo se na područje Republike Hrvatske.

U našem prodajnom programu možete pronaći širok spektar tehnika analize: molekulska spektroskopija, analiza zraka i površina, reologija, vakuum tehnologija, raznolik potrošni materijal, opremu, te programsku podršku za vaš laboratorij. Cilj našeg rada je pomoć korisniku u ispunjavanju njihovih svakodnevnih izazova, pospješivanje efikasnosti i produktivnosti u skladu s propisanim standardima i stvaranje dugoročne suradnje na obostranu korist.

Uz navedene tehnike analize, naši certificirani i stručni inženjeri omogućuju korisnicima i svu potrebnu podršku: tehničku, edukacijsku i savjetodavnu.

Obratite nam se s povjerenjem za različite prezentacije, seminare, demonstracije rada instrumenata, servise, nadogradnje i razvoje aplikacija za vaše potrebe.

Novosti:

Pozivamo Vas na seminar SAFETY & SECURITY: Tehnologije detekcije CBRNE prijetnji.Seminar će se održati u prostorijama Kraš Auditoriuma 05.03.2024. s registracijom
KADA? 13. rujna – 18. listopada Utorkom od 17:30 CET Vrijeme trajanja: 30 minuta Pridružite nam se utorcima, počevši od
    Pharma e-Symposium: Advancements in Drug Development and Formulation  Register  September 14, 2022 10:00 a.m. – 12:45 p.m. EDT

Ovlašteni distributer za: